Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

Prodej nemovitosti

 

Přenechte prodej profesionálovi

Možná právě potřebujete prodat nemovitost a zvažujete, jestli to zvládnete sami, nebo se raději obrátíte na odborníka. Řekneme vám, proč byste měli zvolit právě tu druhou možnost.

Investovat do prodeje se vyplatí

Češi jsou národ vynalézavý a šetřivý. Není proto divu, že se snažíme ušetřit i při prodeji nemovitostí, a naopak z nich získat co nejvíce. Jsou ale situace, kdy se vyplatí kvůli výdělku i něco investovat. A tou je právě prodej domu či bytu.

Internet a dobrý fotoaparát má dnes skoro každý, proč si tedy neříct, že to zvládnete sami. Ale umíte opravdu fotit tak, aby vaše snímky nevypadaly jako momentky z rodinného alba? Máte dost informací o všech právních náležitostech, které musíte vyřídit? Jste si jistí, že vámi požadovaná cena je adekvátní stavu nemovitosti? Nebo si naopak můžete říct o víc?

Toto všechno dobrý realitní makléř a skutečný profesionál umí zařídit. Reálně stanoví cenu nemovitosti, postará se o právní stranu věci, zajistí veškerou smluvní dokumentaci a úschovu peněz. Důležité je, že rovněž dokáže zájemci o koupi doporučit vhodné financování, které může celou transakci urychlit. Dobrý makléř bude hájit vaše zájmy a umí předejít tomu, že byste naletěli nespolehlivému kupci. Jistě, za jeho služby zaplatíte, ale budete mít vše bez starostí. Ušetříte si spoustu času a nervů. Dívejte se na celou věc tak, že ani vy nechodíte do práce zadarmo

Nejprve si prověřte, než začnete důvěřovat!

Svěřte prodej vždy jen jednomu realitnímu makléři. Vyvarujete se tak faux-pas, kdy by mohla být vaše nemovitost nabízena více realitními kancelářemi za různé ceny. To opravdu nepůsobí důvěryhodně a potenciálního zájemce ztratíte již na samém začátku jeho hledání.

Svého makléře si pečlivě vybírejte. Jde tu přeci jen o obchod za nějaký ten milion a ne za pár stovek na internetové burze. Hledejte reference, ptejte se. S vybranou osobou se sejděte několikrát, než s ní podepíšete spolupráci. Jak na vás působí? Věříte jí, nebo se vám na ní něco nezdá? Pokud si nejste naprosto jistí svým výběrem, hledejte dál. Jaké nároky si makléř klade? A jaké služby vám může poskytnout? Cokoliv vám není jasné, nechte si to vysvětlit. A opravdu se nebojte ptát. Vždyť ve hře je váš majetek.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?